Excursies

Schrijf je in voor een boeiende excursie! Bevlogen gidsen nemen je mee op pad door de voormalige Vliegbasis Twenthe. De excursies zijn onderverdeeld in de thema’s: natuur, cultuurhistorie & landschap en Technology Base. Interesse? Klik op je favoriete thema en schrijf je in op de datum van je keuze.

NATUUR

Kies voor een natuurexcursie waarbij je bijvoorbeeld alles leert over vogels, kikkers en de flora van het gebied. Ga op zoek naar vleermuizen en luister naar het gebrul van kikkers.

Bekijk alle excursies

LANDSCHAP EN CULTUURHISTORIE

Of duik in de roerige geschiedenis van de omgeving. Een gids neemt je – te voet óf te fiets – mee op pad om te vertellen over de cultuurhistorische achtergrond van vliegbasis Twenthe.

Bekijk alle excursies

KOUDE OORLOG WANDELING

Een wandeling langs iconische shelters, bunkers, historische rolbanen en geeft zicht op een onderkomen van een vliegtuigsquadron.

Meer informatie bij Koude Oorlog Centrum

TECHNOLOGY BASE

Het ruige terrein van de Technology Base is dé proeftuin voor bedrijven met grote vernieuwingsdrang. Het bijzondere bedrijventerrein is in ontwikkeling. De tour is gericht op geïnteresseerde bedrijven en overheden. Alleen zakelijk te boeken.